-
- 1403/05/23 15:16
سلام وقت بخیر توی تمرین جلسه ی 12 اون تک هاa که درش مقدار لینک رو داره وسط کادر خودش واینمیسته
و اینکه در جلسه ی 13 من هنوز متوجه نشدم چرا مقداری رو که من به تک ها دادم اجرا نشد اگر میشه بیشتر توضیح بدید
ممنون
- 1403/05/23 16:33
سلام روز شما بخیر.. برای تمرین جلسه 12 اگر منظورتون نوشته تگ a هست باید از ویژگی text-align: center; استفاده کنید. اگر این اوکی نشد کد ها رو بفرستید تا ادیت کنم
برای تمرین جلسه 13 شما یه سری از ویزگی های تگ ها رو اشتباه مقدار دهی کرده بودید برای مثال
<!-- <audio src="" controls><source src="video/تسلا.mp4" type="audio/mp3"></audio> -->این کد شماست. شما برای type مقدار audio/mp3 ست کردید<audio controls><source src="pic/1.mp3" type="audio/mpeg"></audio>کد صحیح اینه. شما برای پسوند های mp3 باید از mpeg استفاده کنید این دلخواه نیست برای پسوند mp3 باید mpeg باشه.یا این کد :<!-- <object data="img/1.jpg" type="img/jpg"></object> -->شما اینجا از type استفاده کردید که نیاز نداره اصلا .. پایینی کد اصلاح شده است.<object data="pic/1.jpg" width="300px" height="auto"></object>همه ی تگ ها مشکل سینتکسی داشتن. به همین خاطر اجرا نمی شدن.
- برای پاسخ دادن، از اینجا وارد حساب کاربری خود شوید یا از اینجا ثبتنام کنید.